Mindre än 1 vecka kvar till julafton...

Det är sjukt så fort tiden går, Det är ju snart julafton och jag är inte klar med julklapparna ännu. De flest är inköpta, men det finns några till som skall inhandlas. Sedan skall de slåss in också, detta är ju dock väldigt roligt, men det tar ju sådan tid.


Sitter här i ett alldeles vitt Skåne, det kunde inte komma lägligare, det är ju som bekant snart jul. Har varit väldigt dålig på att uppdatera den sista tiden. Vet egentligen inte vad det beror på men har inte rktigt haft något vettigt att skriva om. Men en liten uppdatering på vad som har hänt den sista tiden komm här:


Jag skall opereras den 11 januari, de skall då ta bort min galla. Detta var den enda lösningen, det gick inte att kombinera denna operation med en GBP. Men jag är lika glad för det :):) Detta kan ju leda till att min GBP sker tidigare än jag trodde innan. Förvisso så har jag nästan gett upp hoppet, men jag har börjat se en liten ljusning.


Det är snart ett helt år sedan jag och min sambo kasade av vägen. Detta är ju egentligen ingenting man borde känna av fortfarande, men det gör jag. Går fortfarande hos sjukgymnasten för min nacke och rygg. Detta vädret gör det ju inte bättre i heller, då jag spänner mig så att jag anstränger min rygg ännu mer, detta leder till att jag får ännu mer ont.


Men, men jag ser positivt på framtiden.... det är ju snart jul och då är det bara glada och förväntansfulla miner som gäller.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!