Väntan...

Inget är som väntans tider, sitter här hemma och väntar på Jimmy. Vi skall ju åka i väg med husvagnen idag, och som alltid när vi skall iväg. Så krånglar det på Jimmys jobb, han trodde igår att han kunde sluta vid 2, men nu har klockan passerat 3 och han har inte slutat ännu. Det slår aldrig fel, det är alltid likadant när vi skall iväg med husvagnen. Men, men det går det också. Allt är nästan färdigpackat, har bara kyl- och frysvarorna kvar som skall packas. Just det, skall lägga ner de nybakade muffinsen också. Hade inget annat att göra, så jag slängde ihop en omgång citronmuffins.

Ha det bra så hörs vi!

BECK

Hade tänkt att gå och kolla på Beck, med Micke och Mari. Meningen var att vi skulle titta på denna på fredag, men vi fick frågan om vi ville följa emd och campa. Så det blev bestämt att vi skulle gå och kolla på Beck så som i går. Var uppe på bian i tisdagskväll för att kolla när filmen gick och fråga om man kunde köpa biljetter redan i tisdags. men det sket sig, bian i Kristianstad får inte nya Beck filmen för om cirka 1 månad. Detta tyckte vi alla var väldigt dåligt, speciellt bian i Kristianstad brukar ju visa de senaste filmerna, speciellt då sådana filmer som brukar locka publik. Så det blev ingen bia igår kväll. Får ta det en annan gång.

Skall fortsätta packa nu, vi sticker till Hällevik imorgon med Malin & Håkan, och en annan familj. Det skall bli väldigt roligt att komma iväg, istället bara för att sitta här hemma och glo. Vi skall till Fjälkinge ikväll för att käka middag och bestämma lite vad vi skall ha med oss till helgen, när det gäller mat. Detta är första gången i år som vi är i väg med Malin & Håkan, det skall bli väldigt kul


GBP på G

Har nu på förmiidagen suttit i telefon, dels med Kirurgen i Landskrona och dels med Allevis i Kristianstad. De i Landskrona sade att jag var flyttad till Kristianstad igen, JIPPI!!

Så jag lyfte luren igen och ringde till Kristianstad, De startar upp sin verksamhet på tisdag, dvs den 1 september. Hon berättade att de som inte har varit på första besöket blir kallade med start 3 veckan i september. Hon kunde inte säga exakt när jag skulle bli kallad, men det tändes ett ljus. Jag börjar verkligen se slutet på det hela nu. Nä'r verksamheten har kommit igång på Allevis så kommer de göra 25 GBP i veckan. Så hon sade att kön kommer att kortas fort. Det hon även sade var att de samarbetade med regionen, så att det är inga "privata" som kommer före i kön.

Jag är så lycklig, jag börjar verkligen känna att det händer något nu.

Ny vecka, nya tag.

Har åter igen bestämt mig för att påbörja en ny omgång med modifast. Jag är bara dum mot mig själv om jag inte fortsätter, det är ju bara positivt om jag lyckas tappa några kilo.

Sitter här och funderar på om jag skulle gå och . Jag skulle behöva köpa elastiskt band, så att jag kan sy mina fodral till mina stickor och virknålar. Det är så jobbigt att inte kunna ha ordning på dessa. 

IMorgon så skall jag till Malmö för att skriva en , jag hoppas verkligen att jag klarar den. Annars blir det till att gå hemma under denna terminen, vilket innebär att jag inte får min examen förrän till juni månad nästa år. Jag får skylla mig själv, jag kunde ha  gjort denna tentan innan, men det funkade inte riktigt med de andra kurserna som jag läste.

Vad  det blir att läsa ett inlägg med en massa roliga smiles i. Jag hoppas att ni mina läsare också uppskattar detta. Jag gör det i alla fall.


Serier!

Då man har både diskat, tvättat och städat så är man faktiskt i behov av lite vila. Då menar jag inte att man skall gå o lägga sig, (fast det hade varit skönt) utan en stund framför datan tittandes på en serie ller en film är en avkoppling som jag tycker är skön. Just nu har jag fastnat i en serie som heter Eureka. Den har gått på tv innan, men då tittade jag inte på den. Men nu så har jag verkligen fastnat för denna serie. Väldigt övernaturligt, men sånt tycker jag om.

Ny telefon.



Har precis varit nere på Domushuset och snackat till mig en ny mobil. Är faktiskt riktigt nöjd, har tittat på denna mobil innan. Men har inte tänkt på så mycket på det då jag inte kunde byta telefon och förlänga mitt abonnemang förrän i december. Trodde jag. Men nu sitter jag här med en ny fin telefon och lila är den också. Så nu blir till at vara extra rädd om den, får skaffa mig en strumpa att ha den i.

Sitter här och är bedövad i halva ansiktet, har varit hos tandläkaren igen. Han skulle egentligen ha lagat ett hål i en tand i underkäken, men jag ville att han skulle lägga en läkfyllning i en annan tand. Detta gick bra, är så glad att jag har kommit över min tandläkarskräck. Ni som har läst min blogg innan, vet att jag hatade att gå till tandläkaren innan. Men nu går jag dit som om det aldrig har varit någon fara. Skall nog och lägga mig en stund, det är jobbigt att vara bedövad i halva ansiktet. Det känns som om han tog lite för mycket bedövning, Har ingen känsel i kinden eller halva näsan och det är rätt jobbigt.

3 år sedan

Idag är det 3 år sedan vi blev ihop. Jag undrar vad dessa år har tagit vägen. Tänkte att jag skulle berätta lite kortfattat hur vi träffades.

Hade varit medlem på mötesplatsen några veckor, mina gratisdagar hade precis tagit slut. Var lite osäker på om jag skulle förlänga eller om jag skulle strunta i det. Nu i efterhand så är jag väldigt glad att jag förlängde. Det var nämligen via mötesplatsen som jag träffade Jimmy. Natten mellan den 31 juli och den 1 augusti, 00:28 så fick jag ett "mejl". Där stod det "du verkar mysig". Kikade på hans profil och skrev tillbaka att det verkar du också. Sedan satt vi och "messade" flera gånger om dagen. Det kändes redan då rätt, det är ju annorlunda att träffa någon på nätet då man (i alla fall jag) pratar direkt ur hjärtat. Hur som helst vi skickade ett flertal mess under en tid. Sedan när det började närma sig den 10 augusti så tog vi och bestämde att vi skulle träffas på riktigt. Detta blev bestämt så på lördagen den 12 augusti så tog jag tåget till Kristianstad. Jimmy skulle hämta mig på stationen när tåget var inne, ca 11:40. Jag hade små fjärilar i magen, men dessa blev bara större och större, desto närmare Kristianstad jag kom. Jag hade precis klivit av tåget så ringer han, då var jag säker på att han hade ångrat sig. Men så var det inte han ville bara berätta att han var lite sen.

Vi hade en mysig helg tillsammans, som innehöll både bio och pizza. På söndagen så körde han mig till stationen, det var då dags för mig att åka hem. Vi hade tänkt att vi inte skulle träffas förrän till helgen igen, men det gick inte redan på onsdagen så åkte jag upp till Kristianstad igen. Jimmy jobbade och jag skulle hem senare under dagen på torsdagen. Så redan på onsdagskvällen så fick jag nyckeln till hans lägenhet. Jag flög fram på rosa moln. Sedan träffades vi igen på fredagen den 18.

Nu sitter jag här 3 år senare och har varit Kristianstadbo i nästan 3 år också. Så som det känns nu så komemr jag aldrig lämna Kristianstad, i alla fall inte kommunen. Är för tillfället rätt trött på att bo mitt inne i stan, men det är väldigt bra att bo nära stationen när man pluggar i Malmö.


Opps!

Nu har jag gjort det igen. Det vill säga det har gått mer än en vecka sedan jag bloggade sist. Kan kanske bero på att jag inte gör så mycket om dagarna, det händer inte speciellt mycket. Går mest hemma och drällar, tvättar lite och städar. Det jag gör mest är att diska, kan inte förstå att det kan bli så mycket disk efter bara två personer.

I lördags så följde jag med svärmor till stranden i Åhus, så skönt det va. Det var första gången jag var där i år. Jag bada till och med två gånger. Sedan på kvällen så var det fest för ett par kompisar till oss. God mat och mycket dricka, kannske lite för mycket dricka. Men det är ju en sak man inte gör allt för ofta. Men, men vi hade riktigt kul, och det är ju faktiskt det som är meningen.

Som det är nu så vill jag inget annat än att börja skolan. Det är faktiskt riktigt tråkigt att bara gå hemma och drälla. Men det blir väl bättre sedan när skolan börjar igen.



Bjuder på en bild på våran pool, på bilden är den inte ens fylld. Men den har blivit använd rätt mycket under förra helgen och under veckan som har gått.


Pool

Vi har pratat länge om att vi skulle köpa en pool, som vi kunde ha hos svärmor & svärfar. Man kan ju inte precis ha en pool på balkongen. Var igår på EKO för att köpa hundmat, vi gick en runda ner för att titta på vad de hade för pooler. Det slutade med att vi körde därifrån med en pool, ingen stor pool men den räcker. De så¨lde nämligen ut alla sina pooler med 25%, så då gäller det att passa på. Så nu skall den bara monteras, fyllas och så skall klorhalten ställas in. Jag bara längtar till första doppet. Speciellt nu när de har sagt att sommaren har kommit för att stanna. Men jag är glad så länge man får upp temperaturen i 20 grader. Det är ju egentligen inte kallt, men det kan kännas lite kyligt.

NU skall jag gå ut i köket för att diska, det är sådant tråkigt som måste göras. Sedan är det dags att laga middag. För att sedan ikväll så skall jag och Jimmy och titta på ett hus.


Sorry!

Jag vet att jag innan har skrivit att jag skulle försöka uppdatera min blogg lite oftare. Men som ni ser, så har jag inte gjort detta. Fy skäms på dig Jennie. Vet inte riktigt vad jag skall skylla på, men egentligen spelar det ingen roll. Jag skriver mest för min egen skull och för ingen annan.

NU skall vi se, har varit i Karlskrona och campat. detta var hur skönt som helst. Bara det här med att komma hemifrån och slippa alla måsten. Vi fick en rätt bra plats, inte så att man hade utsikt över havet. Men man såg havet om man bara ville. Vi körde upp på fredagen, vi mötte upp Micke och Mari i Nättraby. (För er som inte vet, så är Micke Jimmys kusin). Där handlade vi lite sådant som vi behövde, sedan körde vi till trummenäs camping och börja palla upp vagnen och ställa allt iordning. Markisen åkte upp, och bord och stolar åkte ut. Vi grillade korv på kvällen och allt var hur underbart som helst.

PÅ lördagen så var vi ute på en tur, meningen var att vi skulle äta ute på Aspö fästning. Men så blev det inte, vi blev nekade för att vi hade Rex med oss. Vi tog båtfärjan ut och allting, men när vi väl kom dit och ing på borggården så blev det stopp. Detta retade oss väldigt mycket, vi hade accepterat det mer om man hade haft en skylt eller något liknande utanför, typ vid parkeringen eller något sådant. Men, men det gick bra ändå, vi åt på restaurang ändå. På eftermiddagen så spelade vi äventyrsgolf, detta gjorde vi på en annan camping i Karlskrona. Dragsö camping, denna camping var snäppet bättre än den vi låg på.

PÅ söndagen så utforskade jag och Jimmy Karlskrona på egen hand. Detta gick bra, så länge man höll kartan på rätt håll.

Har under hela helgen jobbat, och det har varit riktigt dött. INget att göra, bara 2 boende hemma. Så det känns lite som om man har suttit av tiden framför teven.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!