Uppdatering över senaste veckan!

Här kommer en liten uppdatering över vad som har hänt i mitt liv under de sista dagarna.

I måndags var det första skola, sedan var det dags för mig att ta mig till Turning Torso. Hade fått möjligheten att vara modell för en dag. Detta ångrar jag inte. Fast jag inte är nöjd med min kropp så var detta jättekul. Bara det att bli sminkad av en make-up artist, och sedan fotad av en proffessionell fotograf. Man känner sig otroligt dum när man står framför kameran. Men bilderna blev väldigt bra. Synd bara att de var så j'''a dyra. Dem ville ha nästan 1600 för 10 bilder.

I tisdags så var det dags för skola igen. Det blev ytterligare ett nytt projekt i skolan. Nu var det dags för Nålfiltning. Har pysslat lite med detta innan, men att det var så kul som det egentligen var. det trodde jga inte. Det vi skulle göra var dels en maskot, som skulle få plats i skrinet som vi har gjort innan. Det andra var att vi skulle göra en tavla där vi skulle utgå ifrån en bok som vi läste tills i tisdags.

Igår så var det dags för en tenta i Teckenspråk. Hade tid i Malmö, klockan 13:00 - 15:00. Satte mig på tåget som gick ifrån Kristianstad 11:23. Allt gick enligt planerna tills vi kom fram till Stehag. Där fick först röd signal, efter att vi hade stått där i cirka 15 minuter så går tågvärderna ut med ett meddelande. "Att på grund av en gräsbrand emellan Eslöv och Lund, så kommer vi att stå kvar här ett tag, Räddningstjänsten räknar med att branden skall vara släckt vid 12:30.  Tog då beslutet att ringa läraren som jag skulle tenta för. Hon sade att jag bara skulle ta det lugnt, jag fick komma när jag kom. När klockan var ca 12:45 så fick vi beskedet att tåget skulle vända tillbaka till Kristianstad. Det skulle komma bussar som skulle köra oss vidare.  Men att det skulle dröja ca 1 timme innan bussarna skulle komma det trodde vi inte. Men det gjorde det, och det var inte slut här, det kom endast EN buss, och denna bussen var redan full när den kom till stationen i Stehag. Så den busen ville jag inte hoppa på, det kändes inte bra. Jag ringde till läraren igen och meddelade vad det sista budet var. Vi bestämde tillsammans att vi skulle flytta min tenta till på måndag. Så då var det bara att ta sig hem igen. Jag var inte hemma förrän vid 16.

Men men så är det. Idag är det först bassängträning på CSK i deras varmvattenbassäng som gäller. Och efter detta så blir det att ta bussen till Åhus. Då jag nämligen skall jobba.

På lördag så skall vi till Stehag, skall hälsa på mamma och pappa. Skall hjälpa dem med poolen. Skall även få träffa syrrans pojkvän. Hon har hållt detta hemligt, men jag fick reda på detta för cirka en vecka sedan. Det skall bli kul att se henne med en kille.

Tack och hej från lilla mej.

Förvånad!

Har fått med Jimmy på fotboll. På måndag bär det av till Helsingborg, för ett Skånederby, mellan HIF och MFF. Det ska bli så kul, har fan inte varit på fotboll sedan jag flyttade hemifrån. Sen att Jimmy följer med är ju bara helt underbart,




Nytt liv!

Har ända sedan jag varit lite, varit större än alla andra. Har därför bestämnt mig nu att jag skall tappa några av dessa kilo. Har provat lite olika saker innan. Men tänker nu köra stenhårt på ModiFast. Jag kan ve3rkligen rekommendera deras produkter. Dem är hur goda som helst.

Tjuvstartade i måndags, hade då en vikt på 145. Men nu skall delar av detta väck. Vilken tur att man har hund.

Oops!

Nu är jag är igen! Har tyvärr inte haft tid att blogga, men det får jag göra någonting åt.

Har varit hos läkaren angående mina gallstenar. Dessa skall plockas bort, men inte i nuläget. Står på väntelistan för att göra en Gastric By Pass. De skall då ta gallan samtidigt.

I skolan går allting framåt, har redovisat mitt hus, med de andra i gruppen.


På bilden är inte huset riktigt f'rdigt, men får lägga upp en annan bild i kväll. Är nu på väg till skolan, skall ha både slöjd och matte idag. Får se hur länge jag orkar. Mår som en skit och har gjort det de sista dagarna. Skojade med Jimmy igår om att jag har svalt ett sandpapper "det känns som det". Plus att jag har fått en bongotrumma o huvudet. Får hoppas att det går över snart.

Ny kurs!

Började i måndags på en ny kurs i skolan. Tredimensionellt hantverk och slöjd. Detta verkar bli en väldigt bra kurs, väldigt mycket praktiskt. Kursen handlar om att man skall plocka in mer slöjd i både skolan och förskolan. Har precis kommit igång med ett nytt projekt, detta handlar om att man skall tillverka en figur. Vi i vår grupp har bestämt att vi skall utgå ifrån en bok, Pettson och Findus. Jag har fått på min lott att göra huset som finns i böckerna. Än så länge har "huset" fått både väggar och en öppningsbar dörr. Jag kan inte tacka min sambo tillräckligt för att han stöttar mig under denna kursen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!