Finns det något som är så underbart som...

Finns det något som är så underbart som en positiv komplimang? Har varit på Antilopen idag och träffat både elever och andra lärare. Som jag inte har träffat sedan veckan innan operationen. Det som skrämmer mig är att alla andra ser min viktminskning. Men inte jag! Visst har jag märkt det, men jag ser inte alls den skillnaden som många andra gör! Men det är kanske så det skall vara! Jag märker det på kläderna, men jag det inte i spegeln. Jag ser skillnad om jag jämför med de bilder som jag tog, dels innan jag påbörjade min diet och dels innan operationen. Ha en fortsatt bra dag! Själv skall jag fortsätta att njuta av de positiva kommentarer som jag har fått i dag. Kram Jennie


En bra dag blir det idag. Jag sitter på t...

En bra dag blir det idag. Jag sitter på tåget som skall ta mig till Klippan. Jag skall jobba i klass 1 där idag. Vissa av barnen har jag träffat innan, ser verkligen framemot detta. Att jag sedan även skall träffa den läraren som jag hade som handledare i våras är ytterligare ett stort plus. Pratade med deras ordinarie lärare igår, hos sa att denna klassen hade väldigt stora skillnader. Speciellt om hon jämförde med den klassen hon hade senast i ettan. Jag vet vad hon pratar om, då jag var i hennes klass under min första tid på Antilopen. Är förvisso fortfarande lite omskakad i huvudet efter i torsdags. Men jag tror ändå att detta kommer att gå jättebra! Ha en bra dag alla mina vänner! :-) Kram Jennie


Olycka!

Idag efter att jag hade varit och klippt mig. Så skulle jag hämta min (Jimmy använder den) cykel som stod nere på stationen. Allt gick bra, eller rättare sagt det började redan hos frisören. Hon hade skrivit 8:30 på min tidlapp, men i hennes kalender hade hon skrivit 9:00. Så där satt jag i 30 minuter för mycket. Men jag blev riktigt nöjd, med resultatet. Kommer bild när såret har läkt.

Just det, såret!! Jag skulle cykla till Biltema för att köpa cykelslang och cykeldäck, men detta fick avbrytas på grund av en olycka. Jag har på den senare tiden, för det mesta haft cykelhjälm på huvudet när jag har varit ute och cyklat. Men så blev det tyvärr inte idag. Jag var osäker imorse om det skulle bli någon tur eller inte. Men jag kom inte längre än till bron på väg ut mot Långebro. Det har väl en gång i tiden varit en järnvägsbro, men nu används den som gång och cykelbro. Men järnvägsspåren ligger fortfarande kvar. Jag har cyklat här innan, och vet om att man får vara lite extra försiktig när man skall korsa dessa. Det tyckte jag att jag var idag också, men tydligen var jag inte det. För helt plöstligt så låg jag på asfalten och hade ont över allt.

Jag hade skrapat mig både i ansiktet, på bägge händerna, ena armbågen och på ena knäet. Jag hade en cykelkorg på cykeln, den existerar fortfarande, men är inte sådär väldigt fin. Styret på cykel har fått sig en smäll, så det är något för Jimmy att ta tag i. Men i alla fall jag bestämde mig för att ta mig till vårdcentralen, kan verka onödigt, men jag ville mest ha hjälp att lägga om de och framför allt tvätta såren.

Så jag gick ner till vårdcentralen och fick mer och mer ont i huvudet. Hade inte tittat hur det såg ut, det är ju rätt svårt att se sig själv i huvudet om man inte har någon spegel. Men jag lät det vara i alla fall, och fortsatte min promena till vårdcentralen. Väl där, så fick det bli nummerlapp till distriktsköterskan. Det fanns inte många som satt och väntade, men tid tog det ändå. Jag var väl där vid 10:30 och kom in till sköterskan vid 11. Vi tvättade och så la hon om de olika såren. Hon beordade vila, då hon inte kunde utesluta en lätt hjärnskakning. Men mest troligen så var det inte så, men hon sade att jag skulle vara lugn resten av dagen.

Hur jag nu skall klara det?? Men jag fick inte gå hem och lägga och sova. Men jag kunde sitta och läsa, eller titta på film. Men hur lätt är detta utan att man somnar. Så jag får försöka hålla mig vaken ändå. Men f*n vad ont det gör i huvudet. Det går säkert snart över, men just nu gör det j*****t ont.

En sak som jag retar mig grymt mycket på, är det här med andra människor. Jag välte med cykeln och när jag låg där så kom det folk gående förbi. Men tror ni att de stannade och hörde vad som hade hänt. NEJ, de fortsatte bara rakt förbi. Tänk om det hade varit något mera allvarligt, eller om det hade hänt en äldre person. Det fanns även folk som bara cyklade förbi. Jag kan ärligt säga om det hade varit jag som hade sett någon som hade gått och trillat eller cyklat och trillat så hade jag stannat och frågat om de hade velat ha hjälp med något. Men inte en enda frågade, utan de vände på huvudena och fortsatte att gå eller så cyklade de bara förbi.

Hur hade DU gjort??

 Big Hug  






Ensam igen!

Återigen sitter jag hemma i min ensamhet. Det är både skönt och väldigt tråkigt. Skönt på det viset att jag kan kolla på det jag vill, men tråkigt på det viset att jag har ju varit ensam hela dagen. Och när Jimmy sedan väl kommer hem så skall åka precis efter att han har ätit för att arbeta extra. Det är väl jättebra, men jag saknar ju han.

Idag är det då Fångarna som lockar igen, men allra helst så hade jag velat se matchen mellan Helsingborgs IF och Trelleborgs FF. Men jag är snål och vill inte lägga 139 kronor bara på detta. Möjligt att jag gör det när det gäller matchen mot Malmö FF. Men får se, det är ju ändå en hel del pengar. Men jämför man med vad en biljett kostar så blir det ju billigare. Men sedan så är det långtifrån samma känsla att sitta hemma och följa en match som det är när man väl är där.

 Soccer

Men i alla fall, imorgon blir det en tur ut till Biltema. Måste köpa ett nytt däck och en ny slang. Det blir nog en tur ut till Ö&B också. Kanske kan hitta lite hushållspapper där. Eller så hittar jag ingenting, men vad gör det. Jag ser det mest som motion.

 Stationary Bike

NU skall jag återgå till projektet, barntröjor. Har några sömmar kvar, sedan skall jag fotografera de och lägga in en bild här på bloggen. Känner att jag måste visa er vad jag ara sysslat med de senaste kvällarna (månaderna). Det har tagit lite tid, men så har jag också blivit väldigt nöjd med tröjorna och de tillhörande mössorna.

 Big Hug   





Då sitter man återigen bänkad framför ...

Då sitter man återigen bänkad framför teven. Ljusen är tända, och mysfaktorn är hög. Tyvärr sitter jag har ensam. Jimmy är i Önnestad och sätter er kök. Igår var det Fångarna på fortet som gällde. Det blir det idag också! Jag anser att Let's Dance laget skall vinna. Kan inte hjälpa att jag diggar Willy, han är en skön lirare. :-) Får se hur det går! Imorgon är det träning som gäller. Jag ser verkligen fram emot detta pass, speciellt de dagarna då jag inte tränar. Eller jag skall inte säga att jag inte tränar, för det gör jag. Men inte på samma sätt, jag är ute o går mycket. Sedan tränar jag ju en del på wii:et. Jag ångrar mig inte att vi köpte detta. Det kostade en del när vi köpte det, men det kostar att ha ett gymkort också. Får se hur jag gör imorgon, skulle behöva cykla ut till Biltema och köpa ett nytt cykeldäck och en ny slang. Känner mig rätt låst utan min cykel! Allting tar mycket längre tid när man skall gå! Ha en fortsatt bra dag! Kram Jennie


Finns det något som är mer underbart än...

Finns det något som är mer underbart än riktig träningsvärk? Har ändrat mitt träningsprogram hos sjukgymnasten, har lagt till mer vikter än jag hade innan. Det känns riktigt skönt i alla fall. Skall fortsätta träna hos sjukgymnasten till jul i alla fall. Men sedan har jag också tänkt att börja simma. Till en början blir det en gång i veckan, förhoppningsvis i samband med ett pass vattengympa. Antingen vanlig vattengympa eller det som de kallas för aquabike. Men jag får se hur det blir. Sitter hemma i soffan och kollar på Fångarna på fortet. Jag tycker det är riktigt kul att det har börjat igen. Nu skall jag återgå till min stickning. Kram Jennie


Pang! Det hördes igår när jag och Jimmy...

Pang! Det hördes igår när jag och Jimmy var ute och cyklade. Vi hade varit ute i cirka 25 minuter när vi plötsligt hör ett pang. Det lät jättehögt, det var mitt bakdäck som hade exploderat. Snacka om tur i oturen, tänk om detta hade hänt när vi cyklade i lördags eller när jag var ute förra veckan och cyklade. Vi hade bestämt oss för att cykla hem till Jimmys syster, hon bor i Hammarslund med familj. Så där ute står nu min cykel, får hämta den någon dag. Det var inte bara slangen som det hade gått hål på, utan även däcket. Ha en bra dag. Kram Jennie


Tänkte göra ett nytt försök när det g...

Tänkte göra ett nytt försök när det gäller det här med att blogga ifrån mobilen. Man kan ju verkligen hoppas på att det funkar. Det blir ju så mycket lättare då att blogga. Ha en bra dag. Kram Jennie


Ny dag nya möjligheter!

Idag blir det först träning hos sjukgymnasten. Sedan blir det ett informationsmöte på arbetsförmedlingen. Idag hoppas jag verkligen att jag får mitt sista arbetsgivarintyg som jag har begärt. Det känns som om jag verkligen vill få dessa papper iväg skickade nu. Inte så att det saknas pengar eller något sådant, men det hade varit skönt att veta att man får något lite. Det borde j*****t tråkigt annars. Då kan man undra varför man ör med i facket och medlem i fackets a-kassa. Jag har varit medlem i facket sedan 2004, och varit med i a-kassan ända sedan dess. Det är dock rätt mångha år, som man har gått betalt till dessa. Det är inte samma fack som jag har varit med i, men det borde inte spela någon roll. Tycker inte jag i alla fall.

Twins


I måndags så utökades Jimmys släkt med 2 stycken flickor. Hans morbror fick i måndags tvillingar, inte han då, men hans tjej Tina. Så ny har det börjat brinna i mina fingrar, det gäller att få kläderna färdiga. Jag håller nämligen på att sticka till de små liven. För små det är dem, den ena flickan vägde cirka 1800 gram och den andra flickan vägde cirka 1600 gram. Men sedan var det ju även så att de förlöstes med ett så kallat planerat kejsarsnitt. Egentligen var de beräknade till den 10 oktober. Men på grund av olika orsaker så hade läkarna bestämt att det skulle ske i måndags.

 Big Hug   






För mig är kärlek

 




Det pirrar i hela kroppen bara du tänker på personen du är kär i, 
du blir varm och du känner en stilla känsla i magen eller bröstet och
du kan inte sluta tänka på personen i fråga.
Och du blir glad och lycklig bara du tittar på honom - det är kärlek för mig!

Jag älskar dig Jimmy Bondesson, idag och imorgon och för evigt!

Lycka!

Vilken lycka det blir när vågen visar minus. Jag är så lycklig idag. Jag har idag haft vägdag och idag stannade vågen på 109 kilo. Jag blev överlycklig över detta. Trodde först inte att det var sant, meen så var det.

Idag är det exakt 3 månader och en vecka sedan jag genomgick min GBP. Vilket innebär att det idag var dags för vägning, har ju lovat min sjukgymnast att inte väga mig för mycket. Idag hade vågen hoppat ner till 109 kilo. Snacka om att man blir lycklig. Detta innebär att jag sedan de 20 mars har tappat 41 kilo och sedan den 11 maj har jag tappat 23 kilo. Snacka om att det verkligen börjar synas.

Sedan är jag idag lycklig av en helt annan anledning också. Idag är det exakt 4 år sedan jag och Jimmy blev ihop. Snacka om att tiden går fort.


Slutkörd!

    Då har man kommit igång med träningen igen. Känns mer på riktigt nu i alla fall. Nu kan man inte säga att man inte orkar, det kostar ju inget. Detta då jag tränar hos sjukgymnasten och har frikort där till och med februari 2011. Min sjukgymnast sade att vi kör tills jul, sedan så skall jag klara mig själ på vilket gym som helst. Detta tycker jag låter jättebra, det kostar mig ingeting mer än tiden. Och som det ser ut nu så är det de enda jag har.

Ikväll skall vi åka till Önnestad för att träffa ett par kompisar. Det skall bli kul att träffa dessa, då vi inte har setts på några veckor. Ser fram emot om de ser någon skillnad på mig eller inte.

Idag är en riktig sitta inne dag, det regnar och blåser och är allmänt ruskigt väder. Men Rex vill ju ut, eller rättare sagt han behöver ut. jag är inte så säker på att han vill. Men det är svårt att veta.

Ha en fortsatt bra dag!



Big Hug




Sommaren var är du??

Nu har jag slutat jobba för denna gången! Det känns konstigt att inte åka iväg, men samtidigt så känns det skönt att bara kunna vara hemma och rå om sig själv. Att kunna komma igång ordentligt med träningen igen, detta är något som redan kommer att ske imorgon. För imorgon så bär det av till sjukgymnasten igen. Jag verkligen längtar!

Nu skall jag gå ut med Rex, det gäller att passa på emellan regnskurarna. Inte för att det har regnat nu idag, emn det regnade desto mer inatt!

Kram Jennie

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!