22 juni 2010

Idag är det exakt 6 veckor sedan jag låg på operationsbordet. Har haft mycket att göra den sista tiden, det är nämligen så att jag och min sambo har flyttat. Så det har inte riktigt funnits tid till att blogga. Men jag skall skärpa mig.

Jag har sedan den 20 mars tappat lite mer än 30 kilo, vilket att jag har nått ett delmål. Jag har tagit mig under de 120 kilo. Så nu har jag ca 20 kilo kvar sedan så har Jimmy lovat mig en tur till Ullared.
Jag har kanske inte haft den nergången som jag trodde att det skulle bli. Men har kommit fram att det mest troligen beror på att jag har börjat träna. Men även om man inte märker det på vågen så märker jag i alla fall på kläderna. Bara att kunna ha en kjol utan att låren gnider emot varanadra och man får en massa värmeutslag. Sedan så har jag även märkt det på gäddan eller änglavingarna (kärt barn har många namn), dessa hänger som aldrig förr. Men det blir säkert bättre med tiden.

Har kommit in i ett bra stim när det gäller min träning. Jag går som jag har berättat innan hos sjukgymnast, detta sedan då jag och Jimmy kanade av vägen 2009. Har efter detta fått problem både med nacke, hals och längdryggen. Men har kommit så pass långt hos henne (sjukgymnasten)att vi fokuserar på magmusklerna. HOn sade att grunden till all träning ligger just i bukmusklaturen. Så där går jag 2 gånger i veckan. Sedan är jag ute på 2 promenader per dag, plus att jag sedan varannan dag kör Wii Fit plus, cirka 30 minuter de andra dagarna så kör jag med en ny favorit till wiiet, nämligen your shape. Detta kan jag verkligen rekomendera.

Skall jobba 4 veckor i sommar i Klippan, där skall jag vara på Holken. Sommarfritids. Skall jobba mellan vecka 28 och 31. Typiskt de veckor som Jimmy skall ha semester men så är det. Det är bättre att jobba, än att gå hemma och inte få ett rött öre.

Ha de bra så hörs vi!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!