Positivt samtal.

Pratade precis med läkaren som skulle ha ringt mig förra veckan. Han sade att det bara var skitsnack det här med att det är upp till läkaren att bedöma om man skall ta bort gallan eller inte. Det är nämligen så att efter en GBP så får man i regel änne större besvär av gallan än vad man hade innan, och har man då som jag ett flertal stenar så är risken ännu större. Så han skulle prata dels med Alleris (han tyckte att det var konstigt att dessa inte opererade bort gallan). Sedan skulle han kolla upp något annat också, vad det var det kommer jag faktiskt inte ihåg. Sedan skulle han återkomma, men detta dröjer väl ungefär en vecka till. Jag blev glad dels för att ahn ringde (det tog dock bara en vecka), dels för att sade så som han sade.

Ha en fortsatt bra dag, själv skall jag fortsätta städa.


Nu är snart julen här!

Finns det något bättre än Pågens Saffransgifflar och Apotekarnas julmust. Det är sånt som får mig att längta till julen. Det är snart dags att starta symaskinen så att jag kan få mina julgardiner klara. Köpte tyget redan förra året, men då blev det inga gardiner.

Pågen Gifflar Saffran

 


Forts spyr galla på sjukvården!

Sedan jag i måndags då jag ringde runt till de olika ställena. Så har det inte hänt någonting. Jag går bara och väntar, men egentligen vad är det jag väntar på.

Det första jag väntar på är att läkaren som har remitterat mig till operation när det gäller gallan skall höra av sig. Jag pratade med hans sekreterare i måndags och då sade hon att han skulle ringa under måndagen eller under tisdagen. Men idag är det torsdag och han har fortfarande inte ringt. Jag tycker verkligen att detta är dålig stil, men men det är kanske så det skall vara. Då när jag träffade denna läkaren i april (tror jag) då avslutade vi vårat möte med just att om jag upplevde mera besvär och ville genomgå en särskild operation för gallan så var det bara att höra av sig. Det är ju detta jag har gjort nu, så varför händer det inget. Meningen är väl inte att jag skall behöva ringa dit igen för att få ett svar.


Tävling

Hos Sandra (kusinbarn till mig) så pågår det en tävling, där kan du bland annat vinna en Hello Kitty webbkamera.  http://saaaandii.blogg.se/2009/october/glom-inte-min-tavling.html Så gör som jag, deltag i hennes tävling.


Spyr galla över sjukvården!!

Pratade idag med Alleris, det vill säga de som jag trodde skulle utföra min GBP. Men så är det inte längre. Jag fick reda på att jag har hamnat i Landskrona igen.  Fick reda på att Alleris endast får lov att utföra GBP, de får inte utföra några som helst andra operationer. Vilket innebär att de inte kan utföra min GBP då jag även skall ta bort min galla.

När jag fick detta besked så kändes det som om mina fötter slogs undan, jag blir så jävla galen på detta.

Ringde till Kirurgen i Landskrona. Fick där svaret att jag ligger på listan över vi som har åberopat vårdgarantin.


Jag pratade med en kvinna, hon sade att det är upp till läkaren som skall operera att välja om man tar bort gallan eller inte. Det är nämligen så att hon som sköterska inte kan uttala sig om detta, då det är från person till person och från läkare till läkare. För så som hon beskrev det hela så kan det bli så att den opererande läkaren inte vill ta bort min galla.

Jag blir så galen att jag spyr galla över sjukvården.

Så nu är liksom frågan, skall man genomgå 1 eller 2 operationer. Nu är det jag som ringer till kirurgen i Kristianstad för att prata med den läkaren som har remitterat mig till Landskrona angående min galla.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!