3 eller 4 plattor!

I fredags när jag stod och lagade mat så slutade helt plöstligt vår spis att fungera. Det visade sig igår att det var kablarna som hade smält. Vi fick i alla fall en ny spis, med 4 plattor. På den förra hade vi 3 stycken plattor, en stor, och en mellan och en liten. På den nya spisen har vi nu 4 plattor. Detta tycker jag är jobbigt, då vårt stekjärn inte passar på plattan. Det tar säkert ett tag innan jag kommer in i detta. Då jag brukar göra storkok, men det kan vi inte göra längre. Min stora gryta (5 liters) är för stor, den också. Det blir säkert bra, när man väl kommer underfund med hur jag skall fixa det i framtiden.

Ha en fortsatt bra dag!
Kram Jennie


Plastikturisterna!

Har precis sett kanal 5 serie Plastikturisterna. Jag kan inte förstå hur man tänker när man lägger upp mellan 20 och 30 tusen på en resa ner till Thailand utan att ha konsukterat läkare i Sverige. Idag handlade det om en kvinna storlek större som skulle göra en bukplastik. När hon väl kom ner till Thailand, så får inte genomföra denna operation då hon inte har gått ner något i vikt. Jag undrar varför har min inte kollat upp detta innan. Jag kan inte anse att man skall göra en bukplastik för att gå ner  vikt utan, jag anser att man skall göra allt som man för att gå ner i vikt innan det blir tal om en eventuellt bukplastik.

Ha det bra!


Tävling på TLC

Gör som jag och ta chansen att vinn din drömklänning.
Tävlar gör du på
TLC´s sida.



Ha en fortsatt bra dag!


På min önskelista!

Electrolux ASM450

Har upptäckt att jag behöver en nu elvisp. Jag och Jimmy har kört slut på 2 stycken sedan vi blev tillsammans. Kan tänka mig att det beror på att vi gör väldigt mycket potatismos. Men det är ju så gott, vet nog ingen som gör så god mos som Jimmy. Har funderat på att införskaffa mig en elvisp med tillhörande bunke, tror att mina axlar hade tyckt om det. Men frågan jag ställer mig, kan man vispa potatismos i denna skål. Tål den värme???


Tävling hos Lena!!

Jag är med och tävlar hos Lena, om Proderm Solmousse, en helt unik solskyddsprodukt!

Jag är även med och tävlar i Proderms tävling på facebook.

Ta chansen du också, du är med och tävlar om 2 olika priser.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!