En helg utan allt för mycket sömn:)

Det blev en riktigt lyckad kväll/ natt ute i Fjälkinge! Vi käkade hemlagad pizza, med olika fyllningar! Till detta hade jag gjort en omgång pizzasallad! Den blev så jäkla bra denna gången! Den smakar precis som vilken pizzasallad som helst, men den har ändå en smak som är bättre! Jag tror att det handlar lite om att man själv har gjort den:) Visst tar det ett tag att göra den, men det är det värt!

Det blev några cider, men inte så många! Jag skulle ju upp och jobba i går! När vi satt ute i Fjälkinge så kom en mycket god vän till Susann! Hon hade sin pojkvän med sig och han erbjöd sig att köra oss hem! För dem skulle ändå in till stan:) Under kvällens lopp så pratade vi om allt möjligt! Vi hade det riktigt trevligt! Vi åkte hem vid halv 2-tiden! Jag var inte trött då, men i går morse när klockan ringde så var jag :) Men det tror jag nog att vem som helst hade varit trött, om klockan ringer 4:45. Nu skall ni inte tro att jag gick upp 4:45, nej men 5:15.

Igår var det tur att jag hade delad tur! Då kunde jag passa på att vila en stund på mina lediga timmar! Det var riktigt skönt!

Jag skulle börja jobba klockan fem igen, så jag hade tänkt att ta bussen som gick hemifrån 16:15 Jag brukar gå ut så att jag är på busshållsplatsen cirka 5 minuter innan bussen skall gå! Igår räckte inte detta! Jag kom ut till hållplatsen 16:10, men då hade bussen redan gått! Den hade enligt Skånetrafikens app gått 16:12! Detta är inte klokt:) Så jag fick snällt traska tillbaka hem, så att Jimmy kunde skjutsa mig ut till jobb! Jag kom i tid:))

Ha en fortsatt bra dag i det underbara höstvädret!

Kram Jennie


Jobbehelg:)

Har nu jobbat sedan klockan sju i morse! Har nu en halvtimme kvar, sedan blir man hämtad av Jimmy! Då vi skall styra mot Fjälkinge:) Där det vankas lite hemlagad pizza och en och en annan cider, eventuellt något glas vin! Det kommer dock bli en lugn kväll, skall upp och jobba imorgon igen! Då har jag turen eller oturen att ha delad tur! Det beror helt och hållet hur man sr på det hela!

Ha en bra lördagkväll! Det vet jag att jag kommer att få!

Kram Jennie


Sorg :(

Jag trodde inte att jag skulle känna något speciellt när kunderna går bort! Men det gör jag! Fick reda på att i fredags så var det en äldre herre som gick bort! Med en gång jag fick reda på detta, så fick jag en känsla av sorg inom mig! Det är inte första gången som jag upplever att någon av kunderna går bort! Men detta var första gången som jag kände lite extra! Det är alltid sorgligt när någon går bort! Men samtidigt så vet man att de har det bättre där de är nu! Slippa ha ont, äta en massa mediciner, att inte kunna göra något själv!

Ha en fortsatt bra dag/ kväll!

Kram Jennie


Jobb :)

Då sitter man och väntar på bussen som skall ta mig ut till Vä! Har varit hemma någon timme nu, då jag jobbar delad tur idag! Det var lite segt att gå upp i morse, men det gick ändå bra! Är ju glad att jag kan jobba lite samtidigt som jag pluggar!

Nu när jag var hemma så satt jag framför datan, jag hann både plugga en stund, samtidigt som jag hann se ett avsnitt House! Det är en serie som jag verkligen har fastnat för! Vet egentligen inte vad det beror på! Men bra är den:)

Hade egentligen tänkt att koppla av lite nu när jag var hemma, genom att sticka ett varv eller två! Men så blev det inte! Har ju en del projekt framför mig! Men det känns som om inte tiden räcker till!

Nu skall jag koppla av under bussresan ut till Vä! Så att jag orkar jobba till 9!

Ha en bra dag!
Kram Jennie


Prov i Medicinsk Grundkurs

Idag är det dags för det första provet denna terminen! De andra uppgifterna har varit skriftliga inlämningsuppgifter! Det känns rätt nervöst med alla termer på Latin! Men det går säkert bra! Provet handlar om cirkulationen och andningsorganen! Snart dags att börja! Ni får hålla tummarna för mig:)

Ha en bra dag!
Kram Jennie


Åter till skolan!

Nu är det dags att återigen sätta i skolbänken! Har de sista 5 veckorna haft APU:) Detta har varit en spännande upplevelse, mycket nya intryck och en hel del tips om hur man förenklar arbetet! En stor skillnad är att jag nu har varit på ett demensboende! här är det en helt annorlunda stämning, i en positiv anda! När det gäller tempot så är det mycket lugnare och mycket mera på kundens villkor! Det är mycket kundens villkor på ett äldreboende också! Men jag upplever det som om det är tydligare på där jag nu har varit!

Jag märkte redan första dagen att detta skulle bli bra! Det blev det också;) Jag kom fort in i deras rutiner och jag lärde mig snabbt vem som satt var, och vem som man fick "passa" lite extra! Jag blev snabbt en i deras arbetslag:) Det har till och med gått så bra att jag numera även är vikarie på detta ställe! Inte då bara på den våningen där jag hade min APU utan på alla avdelningar!

Enda nackdelen är att där är ont om arbetskläder till mig som är lite större! Får klämma ner mig i ett par 24, vilket innebär att benen blir för korta! Nu ljög jag faktiskt, de sitter faktiskt riktigt bra i midjan! Det största problemet är egentligen längden på byxorna! Men man får stå ut med att byxorna är korta:) Det går alltid att vika upp dem! När det gäller tröjorna så passar L allra bäst, men det är så många som använder just denna storleken. Vilket innebär att dessa försvinner väldigt fort! Då får man stå ut med att ha en tröja i storlek XXL, denna är riktigt stor! Men hellre en för stor tröja än att jag skall jobba i mina egna kläder!

Hoppas att ni alla får en bra dag!
Kram Jennie


Det blev en liten pojke!!




I lördags så fick Micke och Mari en liten pojke.
Det blev en liten Melker.
Jag önskar er all lycka i livet. Hoppas att ni alla tre mår bra.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!