Camping!

Har bott i husvagnen några nätter nu. Det har vart jätteskönt. Har sovit en natt hemma, med allt vad det innebär. Skall sova ytterligare en natt hemma, sedan bär det av igen. Då är det Trummenäs camping som gäller, denna camping ligger utanför Karlskrona. Vi skall dit med Jimmys kusin och hans tjej. Det skall bli väldigt skönt att komma iväg.

Jag har jobbat idag, började med ett lugnt pass. Jobbade mellan 08:00 och 14:00. Jag fick verkligen känna på hur det är att jobba, det första jag fick göra var att hjälpa en av de boende med duschningen. Hjälpa o hjälpa, rättare sagt utföra hela duschningen.

Nu skall jag packa! Skall även hänga tvätt.

Oplanerad middag!

I fredags vid halv sex, så ringde Jimmys syrra. Dem tänkte grilla och tänkte bjuda dit oss. Jimmy som inte hade kommit hem, ringde jag till. Han sade att det gick bra, så ringde hans syrra och blev ditbjudna till klockan 7. Vi grillade och hade det jättetrevligt. Spriten den flödade, det fanns både vin, cider och groggar. Vi körde dit, men hämtade bilen igår. Vi lämnade deras hus vid 2-tiden, sedan gick vi hem. Som tur va, så regnade det inte. Det hade regnat innan på kvällen. Det är inte klokt så trevligt något sådant oplanerat kan bli. Att bara sitta och dricka och snacka en massa skit är verkligen väldigt trevligt.

Så dagen igår blev inte vad vi hade tänkt oss, meningen var att vi skulle bo i husvagnen denna helgen. Men som ni märker så sitter jag vid datan och uppdaterar min blogg. Vi får väl se, när vi åker ut till vagnen. Det är ju synd att den inte används.

Har precis slängt in två bröd i ugnen, det finns ju inget godare än nybakat bröd. Sedan är det ju bra att baka sitt bröd själv, speciellt när det sinar i plånboken.


Tiden förut!

Satt precis o läste en blogg, där tar tjejen upp att hon hade velat vrida tillbaka tiden. Det önskar jag också att man hade kunnat göra. Då hade jag gjort så mycket annorlunda val. I alla fall om man kunde vrida tillbaka tiden några år. Till den sommaren innan jag träffade Jimmy, det vill säga sommaren 2006. Då sprang jag på gymet varannan dag och tränade med friskis & svettis ett flertal gånger i veckan. Men sedan blev man kär, och då slutade man att bry sig. Jag mådde ju så mycket bättre då. Jag var inte konstant trött, sov som jag skulle, jag mådde hur bra som helst. Träningen blev nästan som ett måste för mig.

Nu så saknar jag träningen, men har inte hittat glöden til att börja träna igen.  Vill så gärna börja träna, men känner precis som du, vem skall jag träna med. Hittar alltid nya ursäkter till att inte gå och träna. Den största ursäkten är, jag är ju så otränad, jag kommer att vara störst på gymet. Då menar jag inte muskler utan fetast.

Allt hade ju blivit så mycket lättare.


Update!

Att jobba så mycket som jag gör, för tillfället och samtidigt hålla sin blogg uppdaterad är rätt svårt. Eller så beror det på att jag hellere spenderar min lediga tid med min sambo än sitter vid datan för att blogga.

Har jourat natten till idag, detta är helt okej. Nackdelen är att jag aldrig sover ordentligt där, emn det gör ju inte så mycket man är ju ledig dagen efter så man kan ju sova lite då. Men än så länge har jag inte kommit i säng idag, utan får nog ta det senare. Har ju varit hos tandläkaren. Nu går jag till tandläkaren som om det aldrig ahr varit några problem. Jag är så glad att jag har kommit över min tandläkarskräck.

Skall jobba imorgon, har ett väldigt långt pass imorgon. Egentligen består denna tur av två olika turer, men då det är dåligt med vikarier så tar jag bägge passen. Det första passet är mellan 7:00 och 16:00, sedan börjar jag igen 16:30 och 08:00. Skall försöka göra så att jag kan börja vi 17 istället. Då hinenr jag i alla fall lämna stället för att rensa tankarna.

Nu skall jag gå in till sängen för att sova en timme eller två.


Signatur

Sitter ofta och läser andras bloggar, och vill också ha en egen signatur. Det har jag nu, hoppas jag. Det vill säöga om jag kan få in den på min blogg.



Titta jag lyckades!!


Diggiloo!

Var igår på Diggiloo, det var verkligen värt varenda krona. Nackdelen var att man blev blött ända in till benmärgen. Men det var verkligen kul, har aldrig varit på Diggiloo innan, men jag kan lova att det inte var sista gången jag var på detta.

Idag har jag städat hela dagen, mamma & pappa, Jessica & Henrik skulle ju komma idag. Här är så fint i lägenheten nu, så jkag funderar på att ta lite bilder på den. Det finns några som har frågat efter hur vi har det här. Får se om tiden räcker till under morgondagen.

Nu på kvällen så var vi på Rix FM festival. Vi gick dit vid 8-tiden. Fy så mycket folk det var där. Det är inte klokt att en konsert kan dra så mycket folk. Men jag misstänker att det är mycket tack vare att det är gratis som det drar. Vi stod där ungefär en timme, men det var inte super. Vi hamnade långt bak, så man såg ju ingenting, man bara hörde. Så det blev att vi gick en runda runt i stan istället. Det finns inte jöttemycket att titta på under Kristianstaddagarna. Jag kan sakna lite det här med de så kallade marknadsstånden. Det hade nog varit trevligare om det hade funnits lite flera sådana stånd. Det är nämligen inte alla som har möjlighet att åka runt på olika marknader.

Riktigt vad jag skall göra under morgondagen vet jag inte ännu. Jo förresten, jag skall jobba, men börjar inte förrän klockan 3. Så har ju några timmar på förmiddagen som jag måste hitat på något. Funderar om jag kanske skulle plocka lite fläder för att göra ytterligare en omgång flädersaft. Det är ju så gott! Men jag får se.

Ha det bra!

C4-dagarna

Då var det åter dags för Kristianstad-dagarna. det är nu man ångrar att man bor mitt inne i stan. Det är rätt mycket liv här nu, fast klockan snart är elva. Men, men det är vi sonm har valt att bo här. Så då kan man inte klaga.

Imorgon är det jobbet som gäller. Men det blir rätt lugnt, jag börjar klockan tolv. Då är det uppträdde på scenen på Lilla Torg som gäller. Det är nämligen så att en av våra boende har varit på läger denna veckan och de har som tradition att de visar upp vad de har gjort under veckan på Kristianstad-dagarna. Sedan skall vi åka bussen till Åhus. Så då sparar jag en resa på mitt sommarkort, jag kommer att åka som ledsagare imorgon.

På söndag så jobbar jag hela dagen och det skall bli jättevarmt på söndag. Det finns dock en liten risk att det regnar på kvällen.- Detta är inget jag vill då jag och Jimmy och hans kusin med sambo skall åka och titta på Diggiloo. Hoppas att det blir kul. Nej, nu skall fortsätta med gardinerna. tycker attd et är dags att det kommer upp nya gardiner i stora rummet. Har jag tur så blir de klara under kvällen, men jag tror inte det. Då det börjar dra rätt mycket i mina ögonlockar, har ju varit vaken sedan klockan var fem imorse.

Ha det bra!

Jobbat!

Har jobbat både tisdag och onsdag denna veckan. Skulle sedan egentligen varit ledig idag och imorgon, men det sket sig. Jag var "tvungen" att hoppa in o jobba både idag och imorgon. Hon som skulle joura dessa näter blev sjuk. Så en annan hoppade in och tog hennes nätter vilket innebär att jag fick ta hennes dagar istället. Jag hade hellre tagit jourerna, då hade man i alla fall varit ledig på dagarna och hunnit göra en massa. Som till exempel åka och bada, har tvätt som jag måste ta reda på, plus att lägenheten skulle behöva sig en omgång. Får ju städa nu när både mina föräldrar och min syster och hennes särbo kommer. (Vi kallar de särbo, för de har varsin lägenhet, men bor för det mesta hemma hos syrran). 

Dagen idag har inte varit speciellt bra, dels har det varit jättevarmt och dels så har man blivit kallad både det ena och det andra. Det är nämligen så att vi har en äldre man på boendet som inte bryr sig om sin egen hygien, så idag var det då dags för han att duscha. Detta ville inte han, men det behövdes sist han duschade var i söndags. Jag försökte locka med att allt, allt ifrån att han fick hjälp med att plantera sina blommor till att han kunde gå o lägga sig igen efter duschningen. Men inget lyckades, så helt plötsligt så sade han "Håll käft, kärringjävel". DÅ blir man rätt paff, speciellt när man är van att han inte prata så mycket över huvudtaget. Efter en stund när jag hade varit inne hos ett antal gånger så säger han helt plötsligt att han skall köra upp sin hand i min f'''a. Hur skall man tolka detta?? Jag blev både förvånad och ledsen, speciellt när jag sedan berättade om detta för en annan som jobbar där. Hon reagerade inte. det var precis som om hon tyckte att det var helt normalt.

Det finns egentligen inget att göra åt det hela, det är bara att bita i det sura äpplet, och låtsas som om ingenting har hänt. OM man skall försvara han, så får det väl bli genom att säga att han är utvecklingsstörd. OM nu detta kan vara ett försvar. Jag vet egentligen inte hur mycket man skall tåla!

Ha det bra! NU väntar sängen, börjar klockan 7 imorgon.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!