Galloperation!

För en tid sedan så fick jag ett brev hem om att jag skulle bli opererad för min gallsten måndagen den 11 januari. Detta skulle då ske på dagopertaion, men när jag var på information-mötet på dagoperation så ville de inte operera mig där på grund av min astma. Ledsen blev jag, hade sett fram emot detta. Men de skulle försöka hitta en plats till mig ändå. Fick besked på att det skulle bli operation den 11 januari, och att jag skulle läggas in på avdelning 63.

Det blev måndag, och jag var grymt nervös. Hade inte kunnat sova de sista nätterna då jag var rädd och nervös över vad som kunde hända. Det är ju ändå rätt riskabelt att sövas när man är så stor som jag är. Men hursomhelst jag duschade och var klar. Jag och Jimmy åkte till CSK, tog oss upp till avdelning 63. Där möttes vi av en röd skylt, där det stod "Besöksförbud, pga maginfluensa". Jag sa till Jimmy att jag vill inte läggas in där. Hur kul är det att drabbas av maginfluensa när man är nyopererad. En sköterska hade sett min reaktion och lugnade  mig, det var inte på den avdelningen.

Blev där uppskickad till "Slussen", det var där jag skulle skrivas in och förberedas för operation. Träffade där upp en en väldigt trevlig tjej, i alla fall till en början. Efter en stund i väntrummet så kommer hon och berättar att det kanske inte blir någon opertaion. Detta då de hade blodbrist på CSK, och speciellt då den blodgrupp som jag har.

Fick i alla fall reda på att min planerade operationstid var 9:30. När klockan är 8:45 så kommer det en manlig sköterska som vill prata med mig. Då släpper han bomben, det blir ingen operation på grund av blodbrist. Då rasade världen för mig. Det var ju typiskt!! Hade sovit som en kratta de sista nätterna, på grund av nervositeten. Och nu helt plötsligt så blev det ingen operation.

Jag frågade han om när det var tänkt att min operation skulle ske istället, han svarade att det kommer säkert att dröja minst 2 månader. Detta var ju längre tid än jag hade trott, men men det var bara att gilla läget.

Besviken, och ledsen så bestämde jag mig för att gå och lämna blod. Tänkte att det kanske kunde någon.

Men så igår så får jag ett brev ifrån kirurgen där det står att planerad operation är den 27 januari. Snacka om att man blir lycklig då. Det är ju knappt 2 veckor dit. Enda nackdelen är att jag redan då har börjat skolan. Men, men hälsan får faktiskt gå före.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!