Update!!!!

Helgen tillbringades i Fjälkinge, tillsammans med mycket goda vänner! Jimmy hjälpte de att riva en vägg, och sedan var det tapetsering och målning som gällde! Själv gjorde jag inte mycket, eller rättare sagt jag hann komma rätt långt på mitt nya stickprojekt! Det är så kul att se hur det växer! Har dock lite för många projekt nu! Det får gå ändå!

I söndags så var det dags för kalas för mig och Jimmy! Det blev lyckat, har dock en hel del kakor över! Jag bakade nog lite för mycket! Men gott var det i alla fall! Vi fick även reda på att Jimmys kusin och hans fru väntar barn! Ett stort grattis till er! Beräknad till mitten av januari! Så det är dags att hitta något att sticka till henne eller honom!

I måndags så var det dags för första dagen på APU:n, det var nervöst! Men det gick bra :) Det kändes konstigt att i princip bara stå bredvid och titta på! Nu var detta första dagen, så det blir ju säkert bättre nästa dag!

Just nu sitter jag och äter frukost på jobbet! Det känns skönt att kunna kombinera både jobb, skola och praktiken!

Ha en fortsatt bra dag

Puss och Kram
Jennie


En helg i Fjälkinge!

Stora delar av helgen kommer att tillbringas i Fjälkinge! Då vi skall hjälpa ett par kompisar att ta ner en vägg! Eller rättare sagt Jimmy skall hjälpa dem :) Själv tänkte jag hålla Sussie sällskap! Kvällen igår tillbringades i soffan tillsammans med ett glas vin och mitt nya stickprojekt :) På teven var det Idol som gällde, jag tyckte att det var helt rätt person som åkte ut:) Idag blir det lite bakande, tänkte baka en Cheesecake med smak av After Eight! Det låter riktigt smarrigt! Återkommer med recept! Sedan hoppas vi att vädret håller i sig, så att inte våra planer spricker! Vi hade tänkt att vi skulle grilla en sista gång ikväll! Puss & Kram Jennie

Julkänslan och längtan till jul har börjat!!



Jag har nu på morgonen bakat en mjuk pepparkaka. Eller rättare sagt den står i ugnen nu och det luktar ljuvligt. Man får verkligen en känsla av att snart är julen här. Det går fort, det vill jag lova. Anledningen till att jag bakar just en mjuk pepparkaka är att Jimmy önskade detta till kalaset på söndag. Det är en av de kakor som han verkligen tycker om. Nu hoppas jag verkligen att denna blir bra också, de andra åren till jul så brukar jag göra den som man bara blandar med vatten. Men nu har jag slått på stort och gjort den från grunden. Är det så att den blir bra, så lägger jag upp receptet. Nu skall jag fortsätta med skolarbetet och samtidigt sitta och njuta av doften av nybakad mjuk pepparkaka.

Kram Jennie


Födelsedag!

Jaha då har man idag blivit ett helt år äldre! Men jag kan inte påstå att jag känner mig äldre, är välnästan mer tvärtom att jag känner mig yngre :) Eller i alla fall ingen skillnad!

Blev väckt kvart över fem i morse av min underbara sambo, med sång! Tyckte att detta var riktigt gulligt! Jag blev verkligen rörd av detta! Present har jag fått av honom innan! I år fick jag en vinterjacka, som sitter perfekt! Bild kommer när det är dags att börja använda den! Måste dock sticka både ny mössa och nya vantar och eventuellt en ny halsduk! Det jag stickade förra året matchar inte! Jag kan inte ha rosa vantar och rosa mössa till en röd jacka!

Men det får bli nästa projekt! Just nu ligger det en Pippi-tröja i knäet! Denna skall underbara Susann ha! Är inne på den andra ärmen, sedan skall det fästas en massa ändar! Sedan skall den sys ihop! Funderar på om jag skall sticka något till mig själv sedan, eller om jag skall fortsätta på något av mina ufon! Har två saker som är påbörjade, men inte avslutade! Har ju sedan fått en anledning att sticka babysaker!

Puss & Kram
Jennie


Irriterad!!!

Är så in i h*****e irriterad på att vi inte får vår tidning i brevinkastet! Det började i fredagsmorse, Jimmy sa till mig vid fem-tiden att tidningen inte hade kommit! Den brukar alltid ha kommit tills Jimmy går upp! Han gör sig i ordning för att gå ut med Rex, jag hör hur han går ut men han kommer in väldigt fort igen! Med sig har han tidningen! Då låg denna ute vid ytterdörren under vår porttelefon! Varken jag eller Jimmy brydde oss så mycket om detta i fredags, vi tänkte mest att tidningsbärarna hade glömt taggen! I lördags så var det samma sak igen, ingen tidning i hallen, utan den låg ute! Det är inte så jäkla kul att behöva läsa en tidning som är alldeles fuktig! Så i lördags så ringde jag tidningsbärarna och frågade i princip vad de sysslade med! Svaret jag fick, var att de hade inte kommit in! Hon jag pratade med tyckte att jag skulle kontakta ABK! Så detta gjorde jag i måndags, då var det tredje morgonen som vi inte hade fått tidningen in! ABK hade uppmärksammat att det var något galet, så de skulle ta tag i detta! Vad jag förstod så var meningen att tidningsbärarna skulle komma till ABK med sina taggar, för att kolla om de funkade! Kvinnan som jag pratade med tyckte att det var mycket märkligt att vi hade fått tidningen till och med i torsdags, och sedan helt plötsligt i fredags så funkade inte deras tagg! Nu är det onsdag och vi får fortfarande en tidning som är fuktig! Igår så ringde jag direkt till Kristianstadbladet! Jag tyckte att de på något vis kunde ersätta oss för detta! Det enda hon kunde göra, var att be tidningsbärarna att lägga tidningen i en påse! Men inte ens det har de gjort! Så idag blir det återigen ett samtal ABK!

Ha en bra dag!
Kram
Jennie


Hösten :)

Jag älskar hösten! I alla fall när solen skiner! Är just nu ute med Rex en runda, iklädd t-shirt och jeans! Och jag fryser inte, inte mer än om fötterna men det gör jag ju alltid! Mina tår är ju alltid som isbitar, men det är ju en annan sak! Jag tycker att både våren, sommaren och vintern har sin charm! Men det är något speciellt med hösten, speciellt när man ser hur löven skiftar färg på träs och buskar! En annan sak med hösten är ju att folk börjar elda, detta är en sak som jag tycker luktar gott! Nu ska jag ta mig hemåt och fortsätta baka!

Kram
Jennie


Medicin

Jag tycker att det är riktigt korkat att inte all medicin som man har på recept ingår i högkostnadsskyddet! Jag var nere idag och hämtade både kalktabletter och järntabletter! Då ingår bara kalken, så den får man billigare! Medans man får betala fullt pris för järntabletterna! Jag tycker att detta är riktigt korkat, då jag anser att all medicin skulle ha ingått! Det hade i alla fall blivit billigare! Speciellt med tanke på att man skall äta dessa tabletter tills man lämnar denna jord!

Fördelen med järntabletterna är att jag får två kartor när jag är och lämnar blod! Men det får jag ju bara göra 2 gånger per år, och nästa gång är inte förrän i december!

Nu skall jag fortsätta att baka! Idag blir det kanelbullar, de smakar vi nog redan ikväll! Då det idag är Kanelbullens dag!

Ha en fortsatt bra dag!
Kram
Jennie


Från liten till stor!

Nu har vi gått in i oktobermånad :) Detta innebär ju att både jag, Jimmy och min mor fyller år! Vi brukar inte fira våra födelsedagar med Jimmys släkt om vi inte fyller jämnt, typ om vi nollar eller femmar! Så vi tänkte att vi skulle göra som vi gjorde förra året! Då bjöd vi Jimmys föräldrar och hans mormor och morfar! Men helt plötsligt i år så blir det både hans syskon och han moster och hans kusiner (i alla fall två av dem). Det skall bli kul, är ju ett tag sedan jag träffade hans släktingar! Då jag har jobbat en del när det har varit kalas! Det krävs ju dock en hel del utav mig nu, då vi skall bjuda på hembakat! Som det ser ut nu så blir det 7 olika sorter, plus tårta, eller rättare sagt äpplekaka! Så jag vet vad jag skall göra på mina lediga stunder denna veckan!

Ha en fortsatt bra kväll!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!