Överlevarna!

Det ahr ju den sista tiden varit rätt mycket snack om den nya serien som startade på tv4 igår. Var ju tvungen att kolla in serien, jag satt som klistrad framför teven tills 23:10. Jag tyckte att denna serien var bra, den är dock lite överdriven, men det är ju en sådan sak som man får ta. Ser fram emot kvällens avsnit, nackdelen är att Jimmy inte tyckte om den. Så det blir till att sitta ensam framför teven ikväll igen.

Men just nu gör det ingenting, är faktiskt lite sur på jimmy. Det jobbet som Jimmy har nu varar bara tills på fredag (den 11 september). Så jag har ju börjat titta runt lite på andra jobb som kan passa Jimmy. Den ena ansökan resulterade i att ett företag ville träffa han. Men det var inget som han ville, han tror med all säkerhet att det skall bli förlängt på det jobbet som han har nu. Så nu är det slut med att jag söker jobb till han.

Tisdagen den 25 augusti så skrev jag en tenta på Malmö Högskola. Jag skulle få resultatet i fredags, men detta har fortfarande inte kommit. Jag måste verkligen klara denna tenta, det kändes bra när jag skrev den. Men man kan aldrig vara säker. Som det är nu så har skolan varit igång i ca 1 vecka, så det känns som om man har missat mycket. Får nog försöka hitta något annat att göra under hösten och ta nya tag angående min lärarexamen till vårterminen istället.

Har varit på komvux idag för att höra med de vad de hade för olika utbildningar. Jag hittade en utbildning, detta är en omvårdnadsutbildning. Detta är ju något som jag kan ha nytta av när jag jobbar. Det är ju bättra att sitta i skolbänken än att bara sitta hemma och glo.

Ha det bra!


Tävling




http://minimidesign.blogspot.com/2009/09/tavla-om-ett-halsband.html

Jag tävlar hos minimidesign, gör du det också.

Hemma igen!

Vi kom iväg i fredagskväll till Hällevik. Vi var framme vid halv sju-tiden, så det blev grillad korv med bröd så fort som vi kom fram. Det var riktigt skönt att komam iväg. Det blev mycket god dricka och mycket god mat, dock en hel del snacks också. Men det får man ta, vi var ju iväg och campade. Jimmy fick lite för mycket dricka på fredagen så han gick och lade sig tidigt. Men det gjorde inte så mycket, det var kul ändå. I lördags blev man lite nere då det snart var dags att åka hem, det känns som om en hel är väldigt lång tid, men så är det inte när man väl kommer iväg. Man kommer dit, har fått iordning allt lagom tills det är dags att åka hem igen.

Här hemma händer det inte så mycket, har ingen ork till något. Tvättar någon maskin tvätt dagligen, men det är så tråkigt. Likadant är det med disken, om det inte är ännu tråkigare att diska. Jag vet att man egentligen borde tillbringa mer tid ute, men jag är rätt trött på denna värmen som vi har nu.

Som det är nu så vill jag inget annat än att få börja skolan.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!