Onsdagen den 13 juli

Man skall inte klaga på detta vädret, men varför måste vi ha så dålig luft i Sverige, i alla fall här nere i Skåne. Det är ju jobbigt att andas när man är ute, men att vara inne är ju egentligen inget alternativ då det är för varmt. Sedan blir det ju inte bättre av att jag i måndags började jobba, vilket innebär att ligga på stranden och steka fläsket är inget alternativ.

Men hur som helst, jag trivs jättebra på jobb. Det är ett bra gäng, både personal och barn, sedan finns det ju alltid de barn som är lite jobbigare än andra barn. Speciellt sådana barn som inte lyssnar på vad man säger. Men det går bra ändå. En annan sak som är tråkig är när föräldrarna till barnen har sagt att de skall komma, men så dyker inte barnen upp. Detta gör att vi får en massa mat över, som inte får sparas. Inte ens till djur. Igår så skulle vi ha varit 51 men vi blev bara 32, så det är nästan 20 barn som har droppat av ifrån sommarfritids. Så vi får ser hur det blir idag.

Ni som undrar, det går bra med min vikt, men denna vecka så blir det inte så mycket träning som jag borde. Jag orkar helt enkelt inte, dels så tar värmen på en och sedan så åker jag hemifrån vid 5:30 och är inte hemma förrän vid 17:30. Om jag har tur vill säga. Jag börjar 7:30 och jobbar till 16:00, men både i måndags och igår så har barnantalet varit så pass lite så att jag har kunnat gå redan vid kvart i 4. Detta är jättebra för då hinner jag med tåget som går 16.04, annars hade jag fått vänta ända tills 17:04, och då hade jag inte varit hemma förrän vid halv sju.

Dags att snart bege sig, får kolla till facebook innan jag loggar ut. Ha det bra alla ni där ute, både ni som fortfarande jobbar och ni som har semester eller annan ledighet.


Tävlar hos Anna!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!