Stranden!

Jag vill också kunna åka till stranden för att sola och bada. Men det är inget kul att göra detta själv. Saknar att ha några vänner som man kan göra detta med. Sedan är det ju jobbigt att behöva ta bussen till Åhus för att kunna bada. Men, men så är det! Får skylla mig själv, jag kunde ha brukat allvar med mitt körkort. Då hade jag kanske inte varit så låst. Men, men det blir tid för det också.

Vårdgarantin!

Har nu suttit i telefon med kirurgen i Landskrona. De hävdar, då jag redan har åberopat vårdgarantin så kan jag inget göra. Jag finns redan med i rullorna. Jag kan inte påverka någonting. Så då återstår för mig att bara vänta och vänta. Men jag fick något postivt ut av samtalet ändå. Det är bra om man försöker gå ner i vikt innan opertaionen. Detta innebär då att jag kommer att påbörja en ny omgång modifast. Det är bara positivt att man har druckit detta innan tyckte hon jag pratade med. Då det nämligen är så att man cirka 4 veckor innan operationen  skall gå på detta. Det jag även skulle behöva komma igång med är det här med träningen. Men det är inget kul att träna själv. Har inte återfått den motivationen som jag har haft innan när det gällde att träna. Då tränade jag ca två pass på Friskis & Svettis, plus att jag var på gymet varannan dag. Varför kan jag inte hitta denna motivationen.

Skäms!

Hade för en stunds sen en reperatör av tvättmaskinen ute. Jag har ju inte haft någon fungerande tvättmaskin sedan förra söndagen. "Trodde jag". Det visade sig nämligen att det inte alls var något fel på tvättmaskinen, utan det berodde på att jag hade haft för lite tvätt i maskinen. Jag hade tvättat en tröja till Jimmy, det är inte tillräckligt för att trumman skall snurra tilltärckligt fort så att den kommer upp i tillräckligt hög hastighet. Reperatören sade att det räckte med att man slängde in en handduk. Så att det åtminstone fanns två plagg i trumman. Det var rädd genant att behöva kalla på en reperatör för en sådan sak. Jag lärde mig i alla fall en sak, att arbetskläder får man inte tvätta i vanliga hushållsmaskiner, i alla fall inte om man vill att garantin skall gälla. Så hädanefter så får min sambo tvätta sina arbetskläder nere i källaren.

Jobbade under gårdagen, har aldrig varit med om att en tur gått så på fort som den gjorde igår.  Jag började jobba 7:00 och slutade 15:00. Detta brukar var den tur som är segast, men inte denna gången. Vet inte var det riktigt berodde på, det var inte speciellt mycket att göra. Inga larm eller liknande. Det avr lite städning och tvättning som gällde, men det var mycekt dötid. Nu är jag ledig i nästan två dagar, skall inte börja jobba förrän vid halv fem på torsdag, sedan jobbar jag ända till halv nio på fredag morgon. Men det gör inte så mycket, som tur är så är det sovande jour. Oh, det är säkert jag jobbar hellre sovande jour än vaken jour. har gjort detta en gång, och jag säger förhoppningsvis aldrig mer.

Har ringt RoDeOn idag igen för att försöka få ett svar, angående möjlig operation i Kristianstad.  Hon var fortfarande sjuk, det är så typiskt. Får hoppas att hon är där imorgon. Jag vill ju så gärna att min operation sker här i Kristianstad. Detta hade underlättat jättemycket.

GBP

Glömde nämna att jag skulle ringa idag angående min GBP idag igen. Jag ringde men personen som jag sökte var sjuk. Så jag får försöka imorgon igen. Jag vill ju inget annat än att få det gjort.

Efter helgen!

Då var man hemma igen efter midsommarfirandet. Det var lugn helg, med mycket mys och tid tillsammans med älsklingen. Det är skönt att bara vara. Vi fick en helt underbar plats på Landön, vi hade utsikt över havet. Det var så fint, solen gick upp precis framför vår husvagn.

Jag badade för första gången detta året, det var dock bara upp till knäna. Men ändå, det var först rätt kallt, men det var bara att bita ihop, var ju tvungen att hämta frisbeen som vi hade köpt till Rex. Det började med att vi kastade frisbeen till han på stranden, precis nedanför våran husvagn. Men helt plötsligt så tog vinden tag i den och förde den ut över vattnet. Rex som tycker inte om att bada, så han ville absolut inte gå ut i vattnet för att hämta den. Så det vara bara att vika upp byxorna och vada ut i det kalla vattnet. Men efter en stund så var det faktiskt skönt. Så jag stod kvar i vattnet och JImmy stod på land, vi kastade frisbeen till varandra. Helt plötsligt så var Rex ute efter frisbeen också, vilket innebar att han hamnade i vattnet.






















Så efter att Rex hade fått smak på hur skönt det var att vara i vattnet så bestämde vi oss för att gå till hundbadet istället. Vi fick ju egentligen ha han lös på camping och speciellt inte i vattnet på stranden. Väl vid hundbadet så hoppade och plaskade han så pass mycket så jag fick byta kläder när vi kom tillbaka till husvagnen.

Midsommar!

Nu har jag rullat och stekt köttbullar. Dessa skall vi ha till imorgon, speciellt då min sambo. Han är föredetta vegeterian och tycker inte om sill. Så därför har han beställt hemmarullade köttbullar till midsommarmaten. Har även hunnit med att göra ca 4 liter blåbärssaft. Har aldrig gjort detta innan, men det blev jättegott.

Har varit i kontakt med femtielva människor angående min GBP. Skall fortsätta ringa och terra folk på måndag. Fick reda på att de skall börja operera i Kristianstad igen. Detta hade varit helt underbart. Tänk på alla besök man kan få av nära och kära. Detta är svårare om man blir opererad typ uppe i Stockholm eller något liknande. Vi får se skall som sagt fortsätta ringa på måndag.

Ikväll blir det att åka ut med husvagnen , inte så långt. Vi skall bara till Landön, men det är skönt att bara komma hemifrån. Tanken var att vi skulle åkt till Råå Vallar igen, men när jag fick mitt schema över sommaren. Så har jag turen eller oturen att jobba midsommarnatten. Så då var det bättre om vi campade på Landön. Imorgon kommer mina föräldrar plus min syrra och hennes pojkvän.

Nu ska jag fortsätta att packa. Har lovat JImmy att allt skall vara färdigt när han kommer hem, när nu det blir.

Ha det bra!

Tvättstugan!

Jaha, då får man snart bege sig till tvättstugan. Jag pratade med de som skulle kolla på vår tvättmaskin imorse, de kunde inte komma förrän onsdag nästa vecka. Så därför blev jag tvungen att gå ner i källaren för att boka en tvättid. Det är tur att jag kunde få en tid idag, min tvättkorgar är fulla. Får tvätta det i källaren och får torka det uppe i lägenheten.

Igår var jag och Jimmy och lämnade vår husvagn, det var något fel på inkommande vatten. För när vi var iväg sist, så blev det blöt på golvet i vagnen när JImmy fyhllde på vatten i tanken. (Och det berodde inte på att han spillde, för vi fyller på vårt vatten utifrån.) Mest troligen är det varmvattenberedaren som har frusit. Får hoppas att det går på garantin.

Ha det bra!

Vårdgarantin!

Detta med vårdgarantin är bara bluff och båg. Jag åberopade denna angående min Gastric By Pass den 9 April 2009. Detta är över två månader sedan, och det har fortfarande inte hänt något. Min remiss inkom till kirurgen (på CSK) den 5 maj 2008. Fick då besked att det skulle dröja mer än 12 månader innan det hände något. Men som sagt det har inte hänt någonting. Så alla ni där ute som väntar på något liknande, vänta inte för länge innan ni tar kontakt med sjukvården. Sköterskan som jag pratade med sa att det fanns över 900 personer i kö på just denna sortens operation.

Typiskt!

Vem har tre fulla tvättkorgar med tvätt som skall tvättas, och en trasig tvättmaskin..... JO jag!!! Är det inte typiskt, kom hem ifrån mina föräldrar innan idag, skulle tvätta min sambos arbetskläder (eller rättare sagt en tjocktröja). Körde ett kort program, hans tröja hade bara blivit väldigt blöt i fredags när det regnade. Den tvättade som den skulle, men när jag skulle hänga tröjan, så var den fortfarande jätteblöt. Tänkte att det var kanske något tillfälligt och startar en centrifugering. Tröjan var fortfarande lika blöt efter detta. Har tömt silen, den innehöll ingenting. Så det blir till att ringa till Elgiganten imorgon, vi köpte den där förra året. Kollade precis, tvättmaskinen är inte ens ett år. Så då måste det ju gå på garantin, eller något liknande. Jag hoppas att den fixas inom en väldigt snar framtid, jag klarar mig inte utan tvättnmaskinen. Jag vill inte "slåss" med alla gamla tanter om tvättstugan i källaren.

Berättade för mina föräldrar igår om att jag står på kö för en Gastric By Pass. Det känns bra att veta att man har deras stöd. Jag skall ringa imorgon till Landskrona, måste börja trycka på nu, så att det händer någonting. Kan ju alltid försöka med att säga att mina gallstenar är otroligt jobbiga, och att det inte går en vecka utan ett anfall. Har jag tur så kan detta kanske göra så att jag flyttas upp i kön.

Ha det bra!

Uppdatering!

Sitter här i Stehag hos mina föräldrar. Regnet står i backen, tur att man sitter inomhus. Skall snart gå ut med Hunden, sedan blir det en tur upp till City Gross i Höör. Jimmy hjälper pappa med att sätta ett kök, Jessicas pojkvän hjälper också till. Så det är fullt hus där de håller på. Syrran hon jobbar, precis som alltid annars.

Till alla er som har glömt hur skönt det är att ha sommarlov, så kan jag berätta för er att det är hur underbart som helst. Det är riktigt skönt att bara gå hemma och drälla. Det jag inte gör idag kan jag göra imorgon.

Nu blir det att spela ett spel på www.king.com det är väldigt bra tidsfördriv. Och detta lär nog behövas då min mor pratar med sin faster. Hon ringde egentligen för att gratulera pappa, (som fyller 56 idag). Men som jag skrev innan han jobbar.

Ha det bra!

Tandläkaren!!

Idag skall jag till tandläkaren igen, ni som läser vet ju hur jag har hatat detta innan. Men det känns bra idag. Så här bra har det aldrig känts, speciellt inte när jag skall till tandläkaren. Vet inte riktigt varför jag skall dit, men jag fick en tid. Tror att det handlar om de andra hålen jag har i mina tänder. Har en del hål, men nu skall de lagas. Tur att det är hyffsat billigt att gå till denna tandläkaren.

Överraskade min sambo igår med att sätta upp hans slipshållare, (köpte den innan jul förra året). Skruvade upp den på insidan av hans garderob. Plus att jag hade plockat iordning på hans kläder. Har delat upp byxor, för sig, tröjor för sig och skjortor för sig.

Idag har jag tagit mig an våran klädkammare, det var inte så mycekt att göra där. Men det skall ändå göras, jag hoppas att han tycker attd et är bra. Han påpekade igår att han tyckte att jag kunde göra mer i hemmet , speciellt nu när jag går hemma. Men jag tycker att jag gör mycket ändå, eller räknas det inte när man har maten färdig när han kommer hem. Plus att man har tvättat (tror det blev tre maskiner igår). Jag vet inte vad han räknar med vad jag skall göra.

NU skall jag fortsätta, tror att jag skall börja plocka fram ur de kassarna som vi hade med oss hem ifrån Ullared. De står fortfarande i datarummet och"skräpar".

Inan jag sliutade skolan så fick jag lära mig luffarslöjd, detta är något som jag verkligen tyckte om. Nu sitter jag nämligen här framför datan och håller emd att göra en midsommarstång. Det är inte det lättaste, men det är verkligen kul. Tänkte kanske göra ett flertal midsommarstänger till våra nära och kära.

ha det bra!


Sommarlov

Tjohoo, nu har jag sommarlov. Eller egentligen inte, skall ju jobba en hel del i sommar, men ändå! Har avslutat mina kurser i Malmö nu, och detta känns riktigt skönt. Får bara hoppas att alla kjurser blir godkända nu. Men det går säkert bra.

Så kort minnet är, sitter här o funderar på om det har hänt något speciellt den sista tiden. Men kan inte komma på om det är så, eller så är det så att jag helt enkelt lever ett så tråkigt liv så att det inte händer något kul att skriva om.

I alla fall, har varit en tur i Ullared, med Jimmy, mamma o pappa. Vi hade hyrt stuga, på campingen som ligger precis bredvid varuhuset. Det var väldigt mysigt, att kunna gå o handla för att sedan kunna gå till stugan (eller åka bil) lasta in grejerna i bilen. För att dricka en cider, eller öl om man vill det. sedan kunde man gå tillbaka igen för att handla ytterligare lite till. Handlade faktiskt en hel del kläder, men det behövde jag. Det avr riktigt kul att inte behöva titta på prislapparna, utan man kunde bara ta det man ville ha. Utan att det blev så dyrt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!