Längesedan!

Nu är jag här igen! NU ska vi se, vad har då hänt under dennat id som jag inte har bloggat?

Går hos sjukgymnasten en gång i veckan, plus att jag är på bassängträning en gång i veckan. Detta på grund av att jag och min sambo den 3 januari, körde i diket. Efter denna lilla avåkning har jag haft ont i min nacke och rygg, och har sedan början av februari gått hos sjukgymnasten för att återfå rörligheten, och för att minska smärtan. Smärtan har inte avtagit, så jag lever på tramadol och panodil. (inte lätt att sköta både skola och jobb). Men jag har nästan full rörlighet, och detta är positivt.

Var i måndags på magnetröntgen, detta var en sak som jag inte vill göra igen. Du får ligga på en bår, som sedan sakta förs in i en jättestor magnet. Ser nästan ut som en skiktröntgenapparat. I denna magnet så har du ingen plats att röra dig på, det går knappt att andas, för att luften tar slut. Apparaten låter jättemycket, som om det står någon och borrar i en betongvägg, precis vid ditt öra.

Har för första gången på jättelänge köpt mig ett par nya byxor, nu ljög jag. Det blev faktiskt två par. Det ser ut som om de är sydda efter min kropp, dem sitter helgjutet.

Har jobbat natten till idag, det är kanske inte så jobbigt egentligen. Men denna natten var inte som andra, jag hade vaken jour, dvs att jag har inte fått sova en enda stund på hela natten. Jag blev uppringd av en arbetskamrat vid halv 4 igår eftermiddag, o de undrade om jag kunde lösa av en annan tjej på sjukhuset. En av de boende hade opererats. Jag var på sjukhuset vid 4, och fick reda på att jag skulle med till boendet när det var dags för hemgång. Detta var inte jag beredd på, jag trodde att han skulle klara sig själv. Men så blev det inte, hemresan dröjde ända till 19:10, det är så när man beställer taxi via Samres. De på uppvaket tyckte att han skulle ha tillsyn hela natten, denna lotten föll på mig. Det är goda pengar, men jag vet nog knappt om jag vill göra det igen. Men men allt gick bra och jag kunde gå hem vid 7 imorse. Hade då varit vaken i ca 24 timmar, detta är lång tid för mig. Gick och lade mig sedan vid 9 imorse och sov till 11.

Sedan var det dags för att hoppa ur sängen för att kunna ta sig till sjukhuset för bassängträning. Nu är det också avklarat, så nu sitter jag här och bloggar. Skall snart gå o lägga mig

Fredagen den 13

Vad betyder fredagen den 13 för dig. Det är många som talar om all denna otur som finns just under denna dag. Men detta är dock inget som jag har fått erfara, men nu är färvisso dagen inte slut ännu.

Själv har jag precis kommit hem ifrån jobb, det känns bra att jobba. Men jag trivs ännu bättre när man har något att göra på jobbet, som det var idag så var det mycket bara att sitta still och v'änta. INte för att jag klagar, det är ju alltid bra att kunna plugga samtidigt som man jobbar.

Fy så dåligt!

Jag skall inte klaga på andra, när jag inte är ett dugg bättre själv på att uppdatera min blogg. Det får bli en ändring på detta.

Det har inte hänt något speciellt under denna tid. Har både jobbat och gått i skolan lite.

Livet med hunden går vidare, han trivs och allt är jättebra.

Detta är min bebis.

Detta är vår bebis, en skön vårdag ute i naturen.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!