Forts spyr galla på sjukvården!

Sedan jag i måndags då jag ringde runt till de olika ställena. Så har det inte hänt någonting. Jag går bara och väntar, men egentligen vad är det jag väntar på.

Det första jag väntar på är att läkaren som har remitterat mig till operation när det gäller gallan skall höra av sig. Jag pratade med hans sekreterare i måndags och då sade hon att han skulle ringa under måndagen eller under tisdagen. Men idag är det torsdag och han har fortfarande inte ringt. Jag tycker verkligen att detta är dålig stil, men men det är kanske så det skall vara. Då när jag träffade denna läkaren i april (tror jag) då avslutade vi vårat möte med just att om jag upplevde mera besvär och ville genomgå en särskild operation för gallan så var det bara att höra av sig. Det är ju detta jag har gjort nu, så varför händer det inget. Meningen är väl inte att jag skall behöva ringa dit igen för att få ett svar.


Kommentarer
Postat av: sandra

då ska jag definitivt ha dej i åtanke. vad kostade bilderna och så? kan du inte lägga upp bilder på dej här i din blogg från när du var där!? hade varit hur kul som helst att se.

kram

2009-10-23 @ 16:29:18
URL: http://saaaandii.blogg.se/
Postat av: sandra ღ

nej jag ska ju inte det. ska faktiskt jobba. tråkigt nog. men lyckades inte byta bort det. men jag kan ju ge det till mamms och papps! :)

2009-10-24 @ 15:02:15
URL: http://saaaandii.blogg.se/
Postat av: sandra

mm men jag kan rekommendera dej! :) självklart. jag ska försöka få med paul också så jag kan få en bild på mig och honom tillsammans. hade varit sjukt najs. man kan rama in och förstora sen ju. kan bli en heeeeet bild dessutom! :)

2009-10-24 @ 15:09:20
URL: http://saaaandii.blogg.se/
Postat av: nicole

snygg header :)

2009-10-25 @ 16:44:45
URL: http://nicolefagerholm.blogg.se/
Postat av: sandra ღ

mm det blev en hel del. men klädavdelningen pallade jag inte kolla igenom. det var så sjukt mkt folk. det blev ingen fotografering idag! ;( försov oss efter gårdagens festande. :S

2009-10-26 @ 02:03:42
URL: http://saaaandii.blogg.se/

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!