Oplanerad middag!

I fredags vid halv sex, så ringde Jimmys syrra. Dem tänkte grilla och tänkte bjuda dit oss. Jimmy som inte hade kommit hem, ringde jag till. Han sade att det gick bra, så ringde hans syrra och blev ditbjudna till klockan 7. Vi grillade och hade det jättetrevligt. Spriten den flödade, det fanns både vin, cider och groggar. Vi körde dit, men hämtade bilen igår. Vi lämnade deras hus vid 2-tiden, sedan gick vi hem. Som tur va, så regnade det inte. Det hade regnat innan på kvällen. Det är inte klokt så trevligt något sådant oplanerat kan bli. Att bara sitta och dricka och snacka en massa skit är verkligen väldigt trevligt.

Så dagen igår blev inte vad vi hade tänkt oss, meningen var att vi skulle bo i husvagnen denna helgen. Men som ni märker så sitter jag vid datan och uppdaterar min blogg. Vi får väl se, när vi åker ut till vagnen. Det är ju synd att den inte används.

Har precis slängt in två bröd i ugnen, det finns ju inget godare än nybakat bröd. Sedan är det ju bra att baka sitt bröd själv, speciellt när det sinar i plånboken.


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!