Efter helgen!

Då var man hemma igen efter midsommarfirandet. Det var lugn helg, med mycket mys och tid tillsammans med älsklingen. Det är skönt att bara vara. Vi fick en helt underbar plats på Landön, vi hade utsikt över havet. Det var så fint, solen gick upp precis framför vår husvagn.

Jag badade för första gången detta året, det var dock bara upp till knäna. Men ändå, det var först rätt kallt, men det var bara att bita ihop, var ju tvungen att hämta frisbeen som vi hade köpt till Rex. Det började med att vi kastade frisbeen till han på stranden, precis nedanför våran husvagn. Men helt plötsligt så tog vinden tag i den och förde den ut över vattnet. Rex som tycker inte om att bada, så han ville absolut inte gå ut i vattnet för att hämta den. Så det vara bara att vika upp byxorna och vada ut i det kalla vattnet. Men efter en stund så var det faktiskt skönt. Så jag stod kvar i vattnet och JImmy stod på land, vi kastade frisbeen till varandra. Helt plötsligt så var Rex ute efter frisbeen också, vilket innebar att han hamnade i vattnet.






















Så efter att Rex hade fått smak på hur skönt det var att vara i vattnet så bestämde vi oss för att gå till hundbadet istället. Vi fick ju egentligen ha han lös på camping och speciellt inte i vattnet på stranden. Väl vid hundbadet så hoppade och plaskade han så pass mycket så jag fick byta kläder när vi kom tillbaka till husvagnen.

Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!