Uppdatering!

Nu är det snart dags! Imorgon åker vi, det skall bli så kul att komma iväg. Sedan att vi "bara" skall till Helsingborg och Råå Vallar, vad gör det. Det är skönt att bara komma iväg, att inte ha en massa måsten. Vi har snackat om att ta en tura över till Helsingör, på fredag. Detta ska bli kul! På fredagkvällen så kommer syrran till oss, med Henrik. Har bjudit dit dem, på middag. Vi skall grilla och ha det allmänt trevligt. Sedan på lördag så kommer mamma och pappa. Det skall bli så kul att komma iväg.

Vad har hänt under mitt liv sedan sist? Har blivit frisk, jippi!! Har varit väldigt duktig, har städat hela lägenheten och harr sytt lite olika saker. Köpte ny symaskin för en tids sedan. Jag är så nöjd, så jag skulle kunna sitta framför denna symaskin och sy varje timma och varje minut. Har lagat lite kläder, sytt lite överdrag till vårat nya campingbord. Skall senare i kväll ge mig på att sy överdrag till våra nya stolar.

Sitter för tillfället och skall försöka tillverka en tågvagn av en gammal smörask. Det är ett projekt i skolan, det kallas för "Återbruk och rörelse". Vi hade genomgång av detta i fredags men på grund av tandläkarbesök och dyliga krämpor så var jag inte med på detta. Så jag får min vagn hemma. Gruppen har gjort ett återvinningståg, där min  vagn skall inenhålla de brännbara soporna.  Vi får väl se hur detta går. Det enda "kravet" som fanns var att det skulle finnas en rörelse, så får hoppas att man lyckas med detta.

Ett annat skolprojekt som jag också håller på med är luffarslöjd, eller som det också kallas trådslöjd. Har gjort en loiten skål och håller nu på med en lite större. Detta är faktiskt ett av de roligaste projekten vi har haft i denna kursen.

Har lyckats att "fixa" alla gamla Absolute Music, från den allra första skivan till den allra sista. Så mycket bra musik det finns egentligen. Man måste inte bara lyssna på det nyproducerade utan man kan även lyssna på de gamla godingarna.

Tack och adjö!


Kommentarer

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!








Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!